KIES VOOR EEN DATANETWERK VAN DEZE TIJD

Als consument en/of bedrijf gaat u er vanuit dat u overal toegang hebt tot informatie. Om dit mogelijk te maken, is investeren in een optimaal werkend datanetwerk essentieel. Het dataverkeer in bedrijven is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Logisch dus, dat er ook steeds meer systemen zijn gekomen om al dat verkeer in goede banen te leiden. Wij helpen u met het juiste systeem voor uw bedrijf.

Van Bakel Elektro netwerkt in Noord-Brabant

De installateurs van Van Bakel kennen de moderne datasystemen als geen ander. Zo leggen zij eigentijdse, hoogwaardige netwerken aan voor spraak- en dataverkeer. Compleet met actieve apparatuur, no-breaksystem, patchkasten, verhoogde computervloeren en ijzersterke service. Van een netwerkinstallatie op basis van geavanceerde elektro- en datatechniek tot en met de bouw van een complete serverruimte: u kunt het met een gerust hart overlaten aan Van Bakel. 

 

Zekerheid en kwaliteit
Er wordt nog steeds veel aangelegd conform CAT 5 protocol. Wij adviseren echter vaak om over te stappen op CAT 6. De kabels in een CAT 6 netwerk hebben een frequentiecapaciteit van 1 GHz: honderd keer meer dan de gangbare CAT 5 netwerken. Zowel wat betreft de snelheid als de stabiliteit zit u daarmee tot in lengte van jaren goed. Daarnaast kunt u bij Van Bakel ook voor andere netwerken kiezen, zoals glasvezel of coax.

Een ding is zeker, u kiest in ieder geval voor zekerheid: na een uitgebreide meting geven we een garantie van 20 jaar op bekabeling, installatiekosten en materiaal. De resultaten van de meting sturen we ook op naar de fabrikant.

Optimaal datanetwerk

Wilt u meer weten een telecomnetwerk van Van Bakel Elektra? Bel 0412-454394.