Wonen in het huis van de toekomst?

Met huisautomatisering kunt u al uw huiselijke elektronica besturen met uw tablet vanuit uw luie stoel, vanaf de bank of als u buitenshuis bent. Dat is veilig, comfortabel én efficiënt. U vergeet nooit meer de verwarming uit te zetten, dat doet u gewoon vanaf kantoor. Of doe onderweg naar huis vast de verwarming en de verlichting aan, dat is gezellig thuiskomen.

Domotica en huisautomatisering

Aanleg huisautomatisering

Het huis of het bedrijf van de toekomst bouwt u vandaag. Samen met de domoticaspecialisten van Van Bakel.

Domotica (domus = huis) is de verzamelnaam voor technologische hoogstandjes die het leven mooier, aangenamer en veiliger maken. Huisautomatisering zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor energiebesparing en kostenbeheersing.

Domotica is een complete integratie van allerlei technische componenten in uw huis of bedrijf: verlichting, klimaatregeling, toegangscontrole, alarm, multimedia. Hoe die integratie eruit komt te zien en wat er straks allemaal mogelijk is, bepaalt uzelf. 

Domotica aanleggen

Wilt u dat de lichten in uw woonkamer worden gedimd, zodra de muziek aangaat? Wilt u ’s avonds met één druk op de knop de verlichting en de toegangscontrole in uw bedrijf uitschakelen en de alarminstallatie inschakelen? U zegt het maar. Uw wensen vormen het uitgangspunt voor de ultieme oplossing.

Voor complete huisautomatisering maakt Van Bakel gebruik van domoticasystemen van verschillende fabrikanten. Op basis van uw wensen en situatie bepalen we samen het beste systeem.