Duurzame ecologische installaties van Van Bakel 

Najaarsdeal 2020

Neem voor onze najaarsdeal gerust vrijblijvend contact op met onze adviseurs via info@vanbakelelektro.nl of bel 0412-454394.

Alle denkbare configuraties mogelijk. We zijn u met plezier van dienst!

Uw eigen energiebedrijf

Uw eigen energiebedrijf

Twijfelt u nog over deze duurzame investering? Zelfs zonder enige subsidie is de terugverdientijd minder dan 8 jaar. Met subsidies voor zowel particulieren (duurzaamheidslening en de mogelijkheid om btw terug te vorderen) als bedrijven (SDE, EIA, flexibel afschrijven) zitten we vaak onder de 5-7 jaar. De elektriciteitsprijs is meer dan verdubbeld in de afgelopen 10 jaar en deskundigen verwachten op langere termijn een verdere stijging. Met deze investering bepaalt u zelf uw energieprijs.

Is het lastig om de financiën in een keer vrij te maken? Het is mogelijk om uw zonnepanelen met behulp van een hypotheek te financieren. Sommige banken bieden extra aantrekkelijke hypotheekvormen die u tot 1% kortingsrente bieden. Bovendien is de rente fiscaal aftrekbaar.

Safety first

Het plaatsen van zonnepanelen op het dak brengt risico’s met zich mee. Wist u dat uzelf juridisch aansprakelijk bent voor werkzaamheden aan uw pand? Met Van Bakel Eco hebt u een VCA (VGM - Veiligheid Gezondheid en Milieu - Checklist Aannemers) gecertificeerd bedrijf in de arm genomen. Zo minimaliseert u de risico’s als opdrachtgever.

All-in gemonteerde systemen

Van Bakel Eco biedt u ook compleet gemonteerde systemen. Na een adviesgesprek met een van onze adviseurs wordt op basis van uw energieverbruik, uw dakafmetingen en uw budget, een systeem op maat gemaakt. Vervolgens verzorgen we de dakmontage van de panelen, de montage van de omvormer en de aansluiting op het net. Voor grotere systemen wordt een brutoproductiemeter geplaatst door uw netbeheerder. Desgewenst voeren we periodiek een controle uit op de installatie met een onderhoudsabonnement.