DOMOTICA

LUXUEUZE VILLA TE OISTERWIJK

Van Bakel Elektro verzorgt voor een opdrachtgever uit Oisterwijk een duurzame elektrotechnische installatie, luxe design verlichting en beveiligingsinstallaties in het deels te verbouwen en deels nieuwe woonhuis met bijgebouwen op een prachtige locatie

LUXUEUZE VILLA TE HEESCH

Van Bakel Elektro verzorgt voor een opdrachtgever uit Heesch een duurzame elektrotechnische installatie, luxe design verlichting en beveiligingsinstallaties in het nieuwbouw woonhuis met bijgebouw.

LUXUEUZE VILLA AAN DE HOEVENSEWEG TE UDEN

Van Bakel Elektro verzorgt in opdracht van Nieuwenhuizen Daandels Bouw uit Uden de elektrotechnische installatie, KNX installatie, luxe design verlichting en beveiligingsinstallaties.

LUXUEUZE VILLA AAN DE VOSBERGSTRAAT TE HEESCH

LUXUEUZE VILLA AAN DE PRESIDENT KENNEDYLAAN TE UDEN

Van Bakel Elektro heeft voor deze klant in opdracht IN Bouwkunde en Vormgeving uit Uden de elektrotechnische installatie, Duotecno domotica installatie, luxe design verlichting en beveiligingsinstallaties verzorgt.

LUXUEUZE VILLA AAN DE VENLOOP TE HEESCH

Van Bakel Elektro heeft voor deze klant de elektrotechnische installatie, Duotecno domotica installatie, luxe design verlichting en beveiligingsinstallaties verzorgt.

LUXUEUZE VILLA AAN DE PAPENVOORT TE NUENEN

Van Bakel Elektro heeft voor deze klant de elektrotechnische installatie, Intensia domotica installatie, luxe design verlichting en beveiligingsinstallaties verzorgt.