Uw electro installatiebedrijf

Installatiebedrijf Van Bakel Elektro voor Roosendaal e.o.
Als het gaat om elektrotechniek in Roosendaal, dan schakelt u altijd de expertise in van Van Bakel Elektro. Onze elektromonteurs zijn gespecialiseerd in het aanleggen van onder meer domotica, beveiligingssystemen, telecomoplossingen, eco installaties, licht en laadpalen in en om Roosendaal. Alles wordt secuur en geheel naar uw wensen aangelegd, zodat u veel plezier beleeft aan de geïnstalleerde producten. Wij komen zowel bij u thuis als op kantoor voor de installatie van uw internet en telefoon, als voor het aanleggen van een alarmsysteem. Gebruikersgemak staat bij ons voorop, evenals kwaliteit. Ervaar het zelf en neem contact met ons op. Ons installatiebedrijf in Roosendaal staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Elektriciteit veilig laten stromen
Bijna alles wat we doen op een dag, heeft te maken met elektriciteit. We werken met computers, het licht brandt boven de tafel of het bureau, de koelkast houdt ons eten vers en dankzij het koffiezetapparaat kunnen we genieten van een lekker kopje koffie. Van Bakel is een installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat met elektriciteit te maken heeft. Ook als het gaat om duurzame energie. Zo is Van Bakel groots als het gaat om het aanleggen van zonnepanelen en de daarbij horende elektriciteitstoepassingen, zodat u op uw eigen huis of via het kantoorpand geniet van duurzame energie. Als bedrijf in electro geloven wij namelijk dat duurzame energiebronnen de toekomst hebben, zodat wij allemaal volop kunnen blijven genieten van elektriciteit en elektronische apparaten. 

Laadpaal laten installeren in Roosendaal
Maar als installatiebedrijf gaan we zelfs een stapje verder als het om duurzame energie gaat. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanleggen van laadpalen voor elektrische auto’s. U kunt door ons gemakkelijk een laadpaal laten installeren in Roosendaal. Bijvoorbeeld bij u voor de deur op uw privéparkeerplaats, in de straat als service van de gemeente of op het parkeerterrein van uw bedrijf. Door het laten aanleggen van deze laadpalen stimuleert u uzelf, uw buren of uw medewerkers om over te stappen van auto’s die rijden op fossiele brandstoffen, naar auto’s die rijden op elektriciteit. 

Contact
Wilt u meer weten over duurzame energie en wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om een laadpaal laten installeren in Roosendaal? Neem dan contact met ons op. Bijvoorbeeld voor een offerte of een adviesgesprek. Wij komen graag bij u langs om u te vertellen over de mogelijkheden van ons installatiebedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen. Natuurlijk komen we ook graag bij u langs voor een advies over domotica, beveiligingssystemen en telecomoplossingen. Bel 0412-725816 of vul het contactformulier in.