VERDUURZAMEN

Waarom gebruiken we nog fossiele brandstoffen, terwijl de zon 10.000 keer zo veel energie op de aarde doet belanden dan wij gebruiken? De zon is de grootste, schoonste en goedkoopste bron van hernieuwbare energie. Daarom draagt Van Bakel Eco graag een steentje bij aan duurzame zonne-energie. Daarmee helpt u het milieu beschermen, wordt u onafhankelijk van stroom van anderen en verhoogt u tevens de waarde van uw woning!

 

Van Bakel Eco biedt complete systemen voor zonne-energie, helemaal op maat. We plannen een adviesgesprek en houden rekening met uw wensen en budget. Vervolgens verzorgen we de dakmontage van de panelen, de montage van de omvormer en de aansluiting op het net. Desgewenst voeren we met een onderhoudsabonnement periodiek een controle uit op de installatie. 

VEILIGHEID

Het plaatsen van zonnepanelen op het dak brengt uiteraard risico’s met zich mee. Wist u dat u zelf juridisch aansprakelijk bent voor werkzaamheden aan uw pand? Met Van Bakel Eco neemt u een VCA (VGM - Veiligheid Gezondheid en Milieu - Checklist Aannemers) gecertificeerd bedrijf in de arm. Zo minimaliseren we samen de risico's.

SUBSIDIES

Ook overheden zien het belang van duurzame energie. Er zijn verschillende subsidies, regelingen en aantrekkelijke leningen beschikbaar. Kijk op de Energiesubsidiewijzer om te zien wat het aanbod hiervan is in uw gemeente. Voor particulieren is het ook mogelijk om btw terug te vorderen. Met alle mogelijke regelingen is de terugverdientijd vaak minder dan 7 jaar.

 

Daarnaast is in de afgelopen tien jaar de elektriciteitsprijs meer dan verdubbeld. In de toekomst wordt een steeds verdere stijging verwacht. Met een investering in zonne-energie heeft u zelf invloed op uw energierekening.

Energiesubsidiewijzer