Duurzame ecologische
installaties van Van Bakel

Voorjaarsdeal zonnepanelen 2020!

Neemt u voor onze voorjaardeal gerust vrijblijvend contact op met onze adviseurs via info@vanbakelelektro.nl of bel 0412-454394.

Alle denkbare configuraties mogelijk. We zijn u met plezier van dienst!

Duurzame installaties

Uw eigen ‘energiebedrijf’

Twijfelt u nog over deze duurzame investering? Zelfs zonder enige subsidie is de terugverdientijd minder dan 8 jaar. Met subsidies voor zowel particulieren (duurzaamheidslening en de mogelijkheid om btw terug te vorderen) als bedrijven (SDE, EIA, flexibel afschrijven) zitten we vaak onder de 5-7 jaar. De elektriciteitsprijs is meer dan verdubbeld in de afgelopen 10 jaar, en deskundigen verwachten op langere termijn een verdere stijging. Met deze investering bepaalt u zelf uw energieprijs.

Is het lastig om de financiën in een keer vrij te maken? Het is mogelijk om uw zonnepanelen met behulp van een hypotheek te financieren. Sommige banken bieden extra aantrekkelijke hypotheekvormen die u tot 1% kortingsrente bieden. Bovendien is de rente fiscaal aftrekbaar.

Safety first

Het plaatsen van zonnepanelen op het dak brengt risico’s met zich mee. Wist u dat u zelf juridisch aansprakelijk bent voor werkzaamheden aan uw pand? Met Van Bakel Eco heeft u een VCA (VGM - Veiligheid Gezondheid en Milieu - Checklist Aannemers) gecertificeerd bedrijf in de arm genomen. Zo minimaliseert u de risico’s als opdrachtgever.

All-in gemonteerde systemen

Van Bakel Eco biedt u ook compleet gemonteerde systemen. Na een adviesgesprek met een van onze adviseurs wordt op basis van uw energieverbruik, uw dakafmetingen en uw budget een systeem op maat gemaakt. Vervolgens verzorgen we de dakmontage van de panelen, de montage van de omvormer en de aansluiting op het net. Voor grotere systemen wordt een brutoproductiemeter geplaatst door uw netbeheerder. Desgewenst voeren we periodiek een controle uit op de installatie met een onderhoudsabonnement.