Afbeelding
Beveiliging
Eigenlijk beveiligen
we je pand liever niet
Eigenlijk beveiligen we je pand liever niet

Brand, inbraak of andere gevaren: het zou mooi als het niet nodig is om je pand hiertegen te beveiligen. Maar dat is het wel. En dan kun je het maar beter meteen goed aanpakken.

Beveiliging
Inbraak

Stap één bij inbraakbeveiliging is het bepalen van beveiligingsklasse voor de verzekeraar. Op basis van de bijbehorende normen stellen we vervolgens organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen voor. Belangrijke uitgangspunten in ons plan zijn altijd: een inbraak zo vroeg mogelijk signaleren en supersnel melden. Een goed alarmsysteem is daarbij natuurlijk onmisbaar.

Beveiliging
Brand

Op elke verdieping van een gebouw moet een rookmelder hangen. Of er ook brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties of hittemelders nodig zijn, is afhankelijk van het pand en de activiteiten die hier plaatsvinden. Voor bedrijven en organisaties schrijven we als Borg-erkend bedrijf een programma van eisen, dat door de brandweer wordt getoetst.

Foto
Beveiliging
Camera's
Camera's

Met een camerasysteem bewaar je het overzicht, zelfs als je niet in de buurt bent. Dat geeft rust. Uiteraard kan dit een onderdeel zijn van een inbraakbeveiligingsplan, maar je kunt camera’s ook inzetten om processen te monitoren en deze efficiënter in te richten.


Data

Wil je camerabeelden in hoge kwaliteit, zodat je bij trammelant in elk geval duidelijk bewijs hebt? Dan is een vaste data-aansluiting nodig. Overigens leggen we ook moderne netwerken aan voor data- en spraakverkeer, zodat je overal toegang hebt tot informatie.

Afbeelding

Beveiliging voor jouw woning of bedrijf?

Deel jij je wensen? Wij hebben de kennis, de producten en de gedrevenheid. Dan kunnen we als team aan de slag.