Afbeelding
Eco
De zon, dé bron van
hernieuwbare energie
De zon is de grootste, groenste en goedkoopste bron van hernieuwbare energie.

Die benut je optimaal met zonnepanelen en laadpalen. Extra voordeel: de zon geeft je meer regie over energie.

Eco
Zonnepanelen

De elektriciteitsprijzen blijven stijgen, net als die van fossiele brandstoffen. En ondertussen schreeuwt de aarde om het gebruik van duurzame energie. Redenen genoeg om voor zonnepanelen te kiezen. We helpen je met de complete installatie, maar ook met een energie- en constructieberekening en – bij zakelijk gebruik – met de subsidieaanvraag.

Soms is een installatie met stringomvormer de beste optie, soms vraagt een situatie om optimizers per paneel. Wat er ook nodig is: we leveren alleen zogenaamde Tier 1-zonnepanelen. Oftewel: zonnepanelen van de hoogste kwaliteit en met het beste rendement.

Vraag een offerte aan voor panelen op jouw dak.


Wil je ook zonnepanelen op jouw dak? Klik op de onderstaande knop en vul direct je gegevens. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Foto
Eco
Laadoplossingen

Om ervoor te zorgen dat je met de opgewekte zonne-energie de weg op kunt, werken we met de laadoplossingen van ConnectNed. Eén of twee laadpalen of een compleet laadplein: het kan allemaal. Dankzij de samenwerking met ConnectNed ben je onder meer zeker van smart charging en load balancing. Oftewel: het aanbod van groene stroom is gekoppeld aan je laadbehoefte en je weet zeker dat de hoofdzekering nooit springt.

Foto
Foto
Eco
Opslagsystemen

Om ervoor te zorgen dat je opgewekte zonne-energie niet verliest, is een opslagsysteem met accu’s aan te bevelen. Hierbij wordt de energie van je zonnepanelen opgeslagen en kan deze op een later moment worden gebruikt. Op deze manier haal je het meeste rendement uit jouw installatie!