Afbeelding

Monitoring

Direct inzicht

in wat je opwekt

Monitoring app
Je opbrengst
direct in beeld

Door gebruik te maken van een monitoringsapp krijg je inzicht in je huidige opbrengst + rendement.  Krijg inzicht in hoe je zonnepanelen presteren, vergelijk de opbrengsten van verschillende jaren en controleer of alles goed werkt. Alle informatie is op elk moment van de dag te bekijken via je telefoon of browser. Doordat de app constant in de gaten houdt of alles in orde is hoef jij alleen nog maar te ontspannen en te genieten van je zonnepanelensysteem.

Foto
Hoe werkt het
Instellen monitoring


Tijdens installatie van de zonnepanelen registreren onze monteurs in welke opstelling je zonnepanelen zijn geïnstalleerd. Onze service-afdeling zal deze op korte termijn voor je inrichten. Zo kun jij precies zien wat je zonnepanelen aan energie opwekken! Na installatie van de zonnepanelen ontvang je na een aantal dagen een e-mail van de fabrikant van je omvormer met daarin jouw inloggegevens.


Mocht je na ontvangst van je inloggegevens nog hulp nodig hebben met het instellen van je monitoringsapp, dan staan hieronder de handleidingen van de omvormers die wij installeren. Lukt het niet helemaal? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

App downloaden
Klik op de onderstaande links om de juiste versie van de apps te downloaden. Van Bakel Eco maakt gebruikt van twee merken omvormers. Kijk op de omvormer om te kijken welk merk omvormer je hebt.

Foto
Foto
Overname zonnepanelen
App instellen bij overname
van een bestaande woning


Als je een woning overneemt zal de monitoring hiervoor al ingesteld zijn. De oude bewoners hebben deze inloggegevens en dus moet de monitoringsapp opnieuw ingesteld worden. Neem daarvoor contact met ons op. Wanneer je de inloggegevens hebt onvangen, kun je meer informatie vinden over het instellen van de monitoringsapp via bovenstaande handleidingen. Bekijk welke handleiding bij jouw omvormer hoort door het merk te bekijken wat voorop je omvomer staat.

Afbeelding
Hulp nodig bij
het monitoren van
jouw installatie?


Bij Van Bakel Eco helpen we je graag met het monitoren van jouw zonnestroom-installatie.
Neem gerust contact op als het even niet lukt, onze collega's staan voor je klaar!