Continu projecten, onderhoud en verduurzaming
Elektro, Beveiliging, Eco
Calico Club als laatste kunststukje


  • Jaar van realisatie
    2022
  • Opdrachtgever
    Van Tilburg Mode & Sport
  • Locatie
    Nistelrode

Bijna iedere dag is onze monteur Geert-Jan bij Van Tilburg Sport & Mode te vinden. Werkt hij daar niet aan een verbouwing? Dan is hij wel druk met onderhoudswerkzaamheden of het verduurzamen van de grootste modezaak van Nederland. “Geert-Jan heeft hier eigenlijk altijd wel wat te doen”, vertelt inkoper Matthijs van Tilburg. “Van Bakel verzorgt namelijk álles op het gebied van elektra, data, beveiligingssystemen, zonnepanelen en ga zo maar door. En dat doen ze al langer dan dat ik hier actief ben.”

Als Matthijs onze samenwerking beschrijft, noemt hij de kenmerken ‘informeel’ en ‘gemoedelijk’. Dat is ook niet zo gek na al die jaren. En voor onze meerwaarde gebruikt hij de termen ‘oplossingsgericht’ en ‘perfect maatwerk’. “Last minute toevoegingen of wijzigingen in een project zijn altijd mogelijk”, voegt hij toe. “Dat is superfijn samenwerken.”
​​​​​​​

Calico Club

De laatste grote verbouwing waar we voor Van Tilburg aan meegewerkt hebben, is de renovatie van een monumentale boerderij. Die heeft de modezaak onlangs omgedoopt tot Calico Club. “Hier heeft Van Bakel alle beveiligingssystemen en lichtinstallaties verzorgd”, zegt Matthijs. “Hoe ze dat aanpakten? Als vanouds natuurlijk. Ze hebben aan een paar woorden genoeg om onze wensen en uitdagingen te begrijpen. Om die vervolgens ook weer professioneel en adequaat aan te vliegen!”

"Ze schakelen snel, spelen in op onze wensen én zijn een lokale partij. Een top-partner dus!”

- Matthijs van Tilburg, inkoper bij Van Tilburg Mode & Sport

Foto
Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9