Lekker aan de slag voor dé webshop in keukenmachines
Elektro, Beveiliging, Eco
Van technische installatie tot laadpaal


  • Jaar van realisatie
    2023
  • Opdrachtgever
    Like2Cook
  • Locatie
    Rijsbergen

We waren enorm trots toen Bouwbedrijf Pennings ons het vertrouwen gaf om de volledige elektrische, beveiligings- en ecosystemen te verzorgen voor het nieuwe pand van Like2Cook in Rijsbergen. Dit vertrouwen was extra bijzonder omdat we al meer dan 30 jaar, van het eerste moment, met Bouwbedrijf Pennings samenwerken.De bouw is in onze ogen vlot verlopen en we kregen de kans om alles tot in de puntjes te regelen. Van zonnepanelen en elektriciteit tot laadpalen, verlichting, accuopslag en beveiliging. Het was in onze ogen weer een geweldig project. Zeker als we horen hoe eigenaar Johan Bosma de samenwerking heeft ervaren en praat over Team-VanBakelElektro. Lees zijn reactie hieronder."Bij Van Bakel denken ze écht mee in het volledige proces, van tekening tot uitvoering”


​​​​​​​- Johan Bosma, Directie bij Like2CookDe bouw is van het begin tot het eind uitstekend verlopen. De mensen van Van Bakel Elektro vielen ons écht op tijdens de bouw. Het zijn keurig, nette vakmannen met een lekkere hands-on-mentaliteit. Heerlijk om mee te werken, vinden wij bij Like2Cook. Afspraken kwamen ze keer op keer na en de Elektro, Beveiliging en Eco werken allemaal naar behoren.


Als je op zoek bent naar een soepele samenwerking met betrouwbare vakmensen, dan raden wij Van Bakel Elektro van harte aan!

Foto
Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6