Fabrikant van duurzaam projectmeubilair Rofa groeit door in Tilburg
Elektro, Beveiliging, Eco
Het complete plaatje


  • Jaar van realisatie
    2023
  • Opdrachtgever
    Erp Bouw B.V.
  • Locatie
    Tilburg

Er is niks mooier dan het volledige vertrouwen te krijgen voor het complete plaatje bij utiliteitsbouw.  Van elektrische, beveiliging tot ecosystemen. Bouwbedrijf Erp Bouw B.V. is een ervaren partij waar we jarenlange samenwerking mee hebben. De nieuwbouw van de bedrijfshal met kantoor voor Rofa in Tilburg was ons op het lijf geschreven.


Zeker omdat het niet zomaar om een bedrijfshal ging, maar op deze plek ook het kantoor én de showroom werden gebouwd. Aan ons de uitdaging om de volledige locatie turn-key op te leveren en elke plek te voorzien van de juiste sfeer.

"Ook bij dit project zag je dat teamwerk écht weer het verschil maakt!”


- Ludo Peeters, Projectleider Van Bakel ElektroAls je langere tijd met elkaar werkt, leer je elkaar goed kennen en weet je wat je aan elkaar hebt. Vooral bij dit soort utliteits-projecten is dat handig, want er komt van alles bij kijken.  Van zonnepanelen, verlichting, laadpalen, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camera’s, intercom tot datanetwerk en audio installaties. Ook bij dit project merk je dat teamwerk altijd het verschil maakt.


Wil willen Erp Bouw B.V. en Rofa bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto