Elektrospecialist, dus héél veel apparaten
Elektro
Groot vermogen én laadpalen


  • Jaar van realisatie
    2021
  • Opdrachtgever
    Lunenburg
  • Locatie
    Rosmalen

Het Nulandse familiebedrijf Lunenburg verhuisde van een locatie midden in het dorp naar een pand aan de doorgaande Rijksweg. Beter bereikbaar dus, en maar liefst drie keer groter dan het vorige onderkomen. “We hebben het voormalige magazijn uitgebreid en omgetoverd tot een moderne winkel met industriële look”, zegt Robert van den Hanenberg, verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en organisatie. “Ook is het kantoordeel compleet gerenoveerd.”

“De grootste uitdaging voor Van Bakel was het managen van ons enorme vermogen”, vertelt hij verder. “We zijn elektrospecialist, dus er staan héél veel apparaten. Met in de ochtend een flinke piekbelasting, want dan zetten we alles tegelijk aan. Daarbij hadden we ook nog eens speciale wensen én er zijn een behoorlijk aantal laadpalen geplaatst. Je kunt je dus wel voorstellen dat ze er heel wat berekeningen op hebben losgelaten.”

Vooral flexibel

Dat Lunenburg tevreden is, blijkt wel uit het feit dat de samenwerking na de verbouwing nooit gestopt is. Als iemand nu een inductie kookplaat koopt bij de elektrospecialist, kan die klant ons meteen inschakelen voor een extra groep in de meterkast. “Het vertrouwen in Van Bakel is groot”, bevestigt Robert. “Ze hebben veel kennis, communiceren duidelijk én ze zijn vooral heel flexibel. Gelukkig maar, want zelfs tijdens de verbouwing veranderde er nog het nodige in onze plannen.”

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
“Weet je wat ik het allermooist vind? Dat alle medewerkers zo trots zijn op hun werk!”

- Robert van den Hanenberg, marketing, communicatie en organisatie bij Lunenburg

Foto